COLORFUL DETAILS

IKEA FAVORITES

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har endelig taget mig tid til at snuse lidt i IKEA’s 2013 katalog, og hold nu fast hvor er der mange lækre ting! Her er et udpluk af nogle af mine favoritter. Nogle sidder måske og tænker “hvad laver de der kaktusser der?”, men sagen er den at jeg har fået et lille flip med kaktusser, så jeg skal snarest muligt have anskaffet mig nogle flere, end den ene jeg har i forvejen. Synes desuden at IKEAS udvalg af kaktusser er helt fantastisk, og så er der jo tre gyldne fordele ved dem: 1. de ser rockerseje ud  2. de skal meget sjældent vandes og 3. min kat gider ikke at spise dem :-D
Til dem der tror at jeg drikker whisky, så er svaret nej, men whiskyglasset synes jeg er meget cool som almindelige vandglas, og ville da også nyde at drikke æblejuice af det flotte whiskyglas, bare for at være lidt wannabe :-P

Er jeg forresten den eneste der spekulerer på, hvad der sker oven i hovederne, på de mennesker der sidder og navngiver IKEA produkterne? haha

Camilla Marie

BE THE FIRST TO WRITE A COMMENT

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

WRITE A COMMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

COLORFUL DETAILS